H1 news #1
 

 

TC2_HOBBIES_WEB

Ontdek de Hobby's - vanaf 27 mei

26-05-2020 09:00

Na een aantal maanden verleidelijke lekkermakerij in de game komen Hobby's op 27 mei naar The Crew® 2 Inner Drive!

Deze gloednieuwe feature laat spelers exclusieve beloningen ontgrendelen, zoals emotes, avatar-outfits of voertuigen, door een scala aan thema-acties uit te voeren in de game. Deze acties zijn verdeeld over 3 hoofd-Hobby's: De Collector, De Explorer en De Racer.

Door acties te voltooien, verdien je Sterren voor de betreffende Hobby. Je kunt zien hoeveel Sterren je nodig hebt voor elke beloning aan de linkerkant van de interface.

Er zijn twee verschillende soorten acties: Wekelijkse en Totaal. Wekelijkse acties zijn tijdelijk en roteren om je sterrenjacht diverser te maken. Totaal-acties blijven - sommige rekenen tot nu toe voltooide uitdagingen mee, andere beginnen pas te tellen als de Hobby's op 27 mei gelanceerd worden. (Zoals aantal km, aantal events...).

Je kunt het tabblad Hobby's direct bekijken vanuit het hoofdmenu. Je kunt ook specifieke acties vastzetten als je ze net zo in de gaten wilt houden als Contracten.

De Collector

“Gemaximaliseerde voertuigen, gemaximaliseerde volgers, gemaximaliseerde onderdelen... Het glas kan alleen maar helemaal vol zijn.”De Explorer

“Bergen of valleien, onverharde paden of professionele circuits… Motornation heeft geen geheimen.”De Racer

“De enige acceptabele plaats is de eerste plaats.”

Check onze officiële pagina's morgen, op 27 mei om 18:00, voor onze nieuwe trailer om de lancering van de Hobby's te vieren!Richt je op één Hobby, of voltooi ze allemaal, en hengel de beloningen binnen door te doen wat je leuk vindt in Motornation!Ga naar onze officiële website voor meer informatie over The Crew®. Sluit je aan bij de community van The Crew® op het forum, Reddit en Discord, en volg ons op Twitch, zodat je nooit een livestream mist. De Fotogalerie, Klassementen en Summit-kalender van de game zijn allemaal te bekijken in de The Crew® Hub. Video's die worden uitgelicht door onze deeltool kun je zien op het officiële kanaal met communityvideo's van The Crew® 2.