H1 news #1
 

 

TC2_BlazingShots_Header_960

The Crew® 2 Blazing Shots: gratis voor iedereen vanaf 13 november

12-11-2019 08:00

Onze volgende gratis update - The Crew® 2 Blazing Shots - is vanaf 13 november voor alle spelers van The Crew® 2 beschikbaar. Lees verder voor alle details over wat je kunt verwachten, of klik HIER voor het volledige patchoverzicht van versie 1.5.0.

TC2_BlazingShots_FULLinfographic

The Crew® 2 Blazing Shots geeft je al wat nieuwe content op 13 november, gevolgd door de regelmatige toevoeging van nieuwe events, voertuigen en accessoires in de loop van de komende maanden. Dit kun je verwachten van 13 november tot 4 december:

TC2_BlazingShots_M1infographic


NIEUW SOORT ACCESSOIRE EN NIEUWE VOORWERPEN

Het is letterlijk tijd om te schitteren, motormuizen! The Crew® 2 Blazing Shots introduceert een typisch kenmerk uit de autotuning: Gloed Onder.

TC2_UNDERGLOW_Screen

Dit gloednieuwe soort accessoire is gelijk beschikbaar vanaf 13 november, evenals diverse nieuwe rookeffecten en banden. We zullen wekelijkse nog meer nieuwe accessoires uitrollen.


NIEUWE VOERTUIGEN

Onze ronkende line-up blijft maar groeien, met nieuwe toevoegingen zodra de update live is en daarna nog meer via zowel de shop als de LIVE-Summit.

We trappen af met de legendarische Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse (HC), die je gelijk aan de start op 13 november kunt kopen:

TC2_BUGATTI_VEYRON_Screen

De Elite-bundel 3 mengt zich ook in de strijd met The Crew® 2 Blazing Shots, met drie exclusieve voertuigen deze maand:

• Porsche Carrera GT (HC)

• Citroën GT (HC)

• Ferrari 599XX EVO (TC)

TC2_ELITE_BUNDLE_Screen

Na de release van de update zal de ranke Mazda RX-8 (SR) als een van de eerste nieuwe voertuigen in een hele reeks worden toegevoegd aan de shop:

TC2_MAZDA_RX8_STREET


THEMAWEKEN

Vanaf november bevat The Crew® 2 regelmatig themaweken, met speciale LIVE-Summits, beloningen en events.

Onze eerste themaweek – Ghost Road – begint op 27 november met de Ford F-150 RAPTOR RACE TRUCK Ghost Recon Edition (RR) als prijs!

TC2_FORD_RAPTOR_Screen


NIEUWE LIVE-SUMMITS

TC2_THE_MIX_MASTER_960

Een gloednieuwe reeks LIVE-Summits mengt zich in de strijd! Zorg dat je ons nieuwste Deze Week in TC2-artikel leest voor de eerste editie: The Mix Master


17 NIEUWE EVENTS

Naast onze nieuwe LIVE-Summits voegen we ook gloednieuwe events toe. Aan het eind van de competitie worden deze unieke uitdagingen toegevoegd aan de poel reguliere PvE-events in de VS.


We kunnen niet wachten tot jullie aan de slag gaan met alles dat The Crew® 2 Blazing Shots te bieden heeft! Houd onze website en officiële kanalen goed in de gaten voor nieuws over nieuwe content en LIVE-Summits.

Tot ziens op de weg vanaf 13 november, motormuizen.


Ga naar onze officiële website voor meer informatie over The Crew®. Sluit je aan bij de community van The Crew® op het forum en Reddit, en volg ons op Twitch zodat je nooit een livestream mist. De Fotogalerie, Klassementen en Summit-kalender van de game zijn allemaal te bekijken in de The Crew® Hub. Video's die worden uitgelicht door onze deeltool kun je zien op het officiële kanaal met communityvideo's van The Crew® 2.