H1 news #1
 

 

TC2_WEB_FLYING_GERMANS_960x540px

Deze week in TC2 – 5 november

05-11-2019 08:00

Motormuizen!

Deze week ronden we de terugkeer van eerdere LIVE-Summits af met Flying Germans. Lees snel verder wat er deze week nog meer gaande is in TC2!


LIVE-SUMMIT - Flying Germans (6 - 12 november)

De immer vooruitstrevende Duitse merken staan erom bekend tot de elite van de auto-industrie te behoren. Kruip achter het stuur van de meest iconische Duitse wagens en ontdek wat innovatie en superieure prestaties daadwerkelijk betekenen.


Dit kun je verdienen:

Platina Cayman Wasp Edition
Goud Band + Uitlaat + Versnellingsbak Slipstream-onderdelen
Zilver Gele band
Brons 400.000 volgers

Je kunt alle details vinden in de The Crew Hub


Elke week is er een LIVE-Summit-bundel met alle voertuigen die je nodig hebt om de events die op je wachten te kunnen voltooien.

De bundel van deze week, Flying Germans, bevat:

• Mercedes C63 AMG (TC)

• BMW R 1200 GS (RR)

• Volkswagen Golf GTI (SR)

• Porsche Spyder (HC)

• Porsche 959 Raid (RR)Accessoires in de aanbieding!

Als je een manier zoekt om je race-ervaring op te leuken, stop met zoeken! Deze accessoires zijn deze week in de aanbieding. Haal de Gele rook, Oranje band en Rode Roffo-band met 10% korting vanaf vandaag tot 12 november.


LIVE Kist-boost

Denk eraan, wij blijven Halloween vieren met de LIVE Kist-boost tot 13 november. Je komt meer LIVE kisten met verbeterde beloningen tegen in Motornation. Tijd om je sets compleet te maken terwijl we ons opmaken voor de volgende golf LIVE-Summits!CM Let's Play

Kijk vandaag naar de Let's Play van Ubi-MrDrPink en Ubi-MoshiMoshi!
COMMUNITY-ROUNDUP

KenSaito007

Foto: KenSaito007

SnakPer007

Foto: SnakPer007


SXM4AD

Foto: SXM4AD


LordTrecs

Foto: LordTrecsBINNENKORT MEER

Crewzen door Motornation met Ubi-Rich – 12 november
Ga naar onze officiële website voor meer informatie over The Crew®. Sluit je aan bij de community van The Crew® op het forum, Reddit en Discord, en volg ons op Twitch, zodat je nooit een livestream mist. De Fotogalerie, Klassementen en Summit-kalender van de game zijn allemaal te bekijken in de The Crew® Hub. Video's die worden uitgelicht door onze deeltool kun je zien op het officiële kanaal met communityvideo's van The Crew® 2.