H1 news #1
 

 

TC2_IG-NEWS_LAS_VEGAS_SHOWDOWN_960x540px

Deze week in TC2 – 11 juni

11-06-2019 08:00

Motormuizen!

Benieuwd wat er deze week gaande is in The Crew® 2? Dan zit je hier helemaal goed.


LIVE-SUMMIT - Las Vegas Scenic Tour (12 june - 18 juni)

Las Vegas, de Amerikaanse lichtstad, wacht op jou om de Strip in vuur en vlam te zetten! Spring op of in je favoriete voertuig en laat ze zien dat jij de baas bent. De show kan beginnen!


Dit kun je in onze LIVE-Summit verdienen:

Platina Binnenste gele band
Goud Mustang GT Fastback 2015
Zilver Huracan LP610-4 onderdelenset
Brons 150.000 volgers

Je kunt alle details vinden in de The Crew Hub

TC2_LAS_VEGAS_SHOWDOWN_BUNDLE_960x540

Elke week is er een LIVE-Summit-bundel met alle voertuigen die je nodig hebt om de events die je wachten te kunnen voltooien. De bundel van deze week is Las Vegas Scenic Tour.


#TC2Monthly-uitdaging

Vorige week schreven we de uitdaging uit. Deze week zetten we officieel de deur open!

De #TC2Monthly-uitdaging eindigt op 18 juni. Neem een foto die het ultieme Hot Shot-gevoel laat zien en stuur die naar ons in op Twitter, Discord of de subreddit met hashtag #TC2Monthly. Je mag één inzending sturen, de drie favoriete foto's van het team leveren 10k crewcredits op.

Succes!Community PvP-playlist

TC2_COMMUNITY_PLAYLIST_PVP_EXPERTS_960x540

Deze week is de Community PVP-playlist afkomstig van de PVP-experts in de community! Denk eraan, je kunt deze playlist vinden in de Gemengd LIVE Battle-rij, op woensdag 12 juni en zaterdag 15 juni.COMMUNITY ROUNDUP

GuyFromDeathValley

Foto: GuyFromDeathValleyAnOlBigOof

Foto: AnOlBigOof


HayaiBushi

Foto: HayaiBushibeastInLondon

Foto: beastInLondon
Ga naar onze officiële website voor meer informatie over The Crew®. Sluit je aan bij de community van The Crew® op de forums en subreddit, en volg ons op Twitch zodat je nooit een livestream mist. De Fotogalerie, Klassementen en Summit-kalender van de game zijn allemaal te bekijken in The Crew® Hub. Video's die worden uitgelicht door onze deeltool kun je zien op het officiële kanaal met communityvideo's van The Crew® 2.