KIES
Wat voor racer ben jij?

Van kust tot kust, verzamelen vier motorsport families zich. Sluit je bij ze aan in intense wedstrijden en test je vaardigheden!

Kom meer te weten over iedere familie:
FREESTYLE
STREET RACING
PRO RACING
OFF ROAD
FREESTYLE

De Motorsport Spirit gaat niet alleen over het gaan van punt A naar punt B en de waaghalzen van de Freestyle-familie begrijpen dit al te goed. Beheersing van een voertuig is een kunst op zich en vereist onbevreesde, aangescherpte vaardigheden om unieke trucs en stunts uit te voeren. Tijdens shows op de meest iconische locaties in de VS gaan de Freestyle specialisten met hun motoren tot het uiterste en proberen ze zichzelf te overtreffen. Het gaat niet alleen om scoren, maar ook om het omver blazen van het publiek!

STREET RACING

De stad is hun koninkrijk, het asfalt hun bondgenoot: de straatracers vormen het kloppend hart van elke stad in Motornation. Deze racefans racen in stijl, met extreem aangepaste bolides, maar dat doen ze niet alleen om op te scheppen... Er komt heel wat bij kijken om ze te snel af te zijn, want ze kennen de buurt op hun duimpje. Ze snijden overal af, racen al hun hele leven op de daken en verspreiden hun kennis niet. Maar als je wat streetcred opbouwt en laat zien dat je ballen, passie en doorzettingsvermogen hebt, nemen ze je vast op in hun familie, zodat je de top kunt bereiken.

PRO RACING

Niets is aan het toeval overgelaten als het gaat om de Pro Racing Family. De bestuurders zijn allemaal professionals en hun voertuigen zijn zorgvuldig voorbereid op snelle aanvallen. Controle en beheersing van de koers zijn bepalend om te slagen, elke seconde telt in deze bedrieglijk agressieve tijd aanvallen, of het nu op ijzige wegen, doordrenkte binnenstadswegen, oceaangolven of door een mistige hemel is. Vertrouw niet op het uiterlijk: het beheersen van de perfecte lijn is geen fluitje van een cent. Het berekenen van elke hoek, curve en acceleratie in een fractie van een seconde is wat de pro's van de amateurs scheidt.

OFF-ROAD

Modder, zand of stof, niets houdt de waaghalzen van de Off-Road familie tegen. Ze kennen geen grenzen, vooral niet de grenzen die bepaald worden door wegen en kaarten. Ze staan ​​altijd klaar om tot het uiterste te gaan voor hun passie en hun eigen pad in kaart te brengen. Met aangepaste voertuigen bereiken ze het onmogelijke, ze zorgen er altijd voor dat ze kunnen vertrouwen op hun voertuigen. De hele wereld is hun speeltuin; Motornation is net zo mooi als gevaarlijk en ze kennen alle geheimen van de wildste omgevingen.